Morimoto Elite HID 6500K 35W H11B - Page 2 - 10th Gen Civic Forum
 3Likes
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 11 (permalink) Old 12-02-2016, 10:49 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by Dallasjhawk View Post
hmm did you do a relay set up? Did you disconnect the battery? If you disconnected the battery then drive it around the block and the codes should clear. I did the canbus and didnt have an issue
Disconnected the battery, installed, drove it around didn't reset on its own. The brake service light came on after and the electric power steering warning lol... Pulled the negative terminal for 1 min, connected, drove around, all lights went off. Odd. But the kit works well.
Kpasha is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 10th Gen Civic Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2016+ Honda Civic HID Kits? dtccivic Electronics, Audio, and Lighting 42 12-09-2016 04:14 PM
XenonDepot HID kit installed,level adjustment question ArmCivic Electronics, Audio, and Lighting 3 11-23-2016 09:16 AM
HID install stalled jdowen2 10th Gen Civic General Discussion Forum 14 08-19-2016 09:18 AM
HID on a LX hungmeow Exterior and Interior 9 07-21-2016 12:21 AM
HID kit install BlueSedanWill Electronics, Audio, and Lighting 1 06-12-2016 04:19 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
Back