Cluster lights/dash went black and... - 10th Gen Civic Forum
 
Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 04-11-2019, 08:40 PM Thread Starter
Junior Member
 
Brutus63's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Cluster lights/dash went black and...

I have a 2017 Honda Civic Hatchback lx that today the cluster lights/panel went black and only had red security light flashing. No cold air would blow. When I looked down and saw this. I stopped , turn off.... stayed the same. Drove another 5 or 6 minutes home. Turned off. Waited about 30 minutes and it went back to normal.
Took to shop, of course they couldn’t replicate.... said to leave it there and they were waiting for corporate Honda to return call with suggestions.
Concerned because not speed and no ac as summer heats up here in Georgia
Any suggestions or questions I should ask tomorrow when I pick up?
Thanks
Tom
Brutus63 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 10th Gen Civic Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
all my lights went out, ONLY headlights work? lessonstar 10th Gen Civic General Discussion Forum 2 01-04-2018 12:53 PM
Instrument Cluster - Changing Colors? JoeBlow 10th Gen Civic General Discussion Forum 17 11-07-2016 10:19 AM
Went in for a Coupe came out with a Sedan RODSTURBOCIVIC 2016+ Honda Civic Owners Registry And Check In Area 7 10-03-2016 05:28 PM
Civic LX with sensing system - instument cluster Tennesseestorm 10th Gen Civic General Discussion Forum 3 05-30-2016 12:29 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome