Turn by Turn waiting for smartphone - 10th Gen Civic Forum
 1Likes
  • 1 Post By ophelia
 
Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 12-30-2018, 08:17 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Turn by Turn waiting for smartphone

The next turn indicator on the odometer was working fine with Android Auto and Google Maps until I tried using Waze. Now I see a message that says "Turn by Turn Waiting for Smartphone" while using Maps.

I have tried -

Restarting the head unit and phone

Clearing the Android Auto cache and data on the car and phone

Deleting Waze

Deleting and re-installing Maps and Android Auto

I have seen other posts related to this from the past but no resolution. The dealer of course blamed my phone, I'm sure Verizon will blame it on the car. Worked great until using Waze.
Mr. E likes this.
ophelia is offline  
post #2 of 2 (permalink) Old 01-04-2019, 10:48 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
Garage
I've got the same thing happening, watching this thread hoping for a solution.
Mr. E is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 10th Gen Civic Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do the LED DRL's turn off when using turn signal? Tennesseestorm 10th Gen Civic General Discussion Forum 3 06-04-2016 10:02 PM
Thinking about waiting on the coupe?? fates 10th Gen Civic General Discussion Forum 19 01-20-2016 03:23 PM
Waiting for the R... 86r New Member Introductions 6 12-20-2015 06:31 PM
Updated Smartphone Feedback Thread 10thgenadmin 10thcivicforum.com Site Issue, Help and Feedback 11 11-29-2014 05:57 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome