10th Honda Civic Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
hi, I was wondering if anyone might be able to help me, I have a 2016 Honda Civic ex and I have this problem that has been there since I was gifted this problem... the people at the honda dealership didn’t know what it was and I haven’t been able to find anyone with the same issue, so I haven’t found the solution. My keyless entry doesn’t work and I’m not sure if I’m supposed to be able to remote start it, but so far I haven’t been able to do it. The car turns on perfectly and the fob does unlock and lock all doors and the trunk, but that’s about it... no other features that I’ve seen on others cars work for mine.. is there anyone out there that might know how to fix this or what I can check ? I’ve checked all of the fuses theyre completely fine ... please and thank you!!
21656
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
I had the same problem when I removed the center console between the two seats, forgot to plug in the wire for the usb connections which is on the floor at the back.

But I have a 2 door so this wire is useless but if it is not connected I have the same error code and Honda did not know the cause.

This might be the problem you have. if you want i can post pictures.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I had the same problem when I removed the center console between the two seats, forgot to plug in the wire for the usb connections which is on the floor at the back.

But I have a 2 door so this wire is useless but if it is not connected I have the same error code and Honda did not know the cause.

This might be the problem you have. if you want i can post pictures.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
There have been torrential rains in my city Karachi Pakistan.My Honda Civic 2018 10th Generation has Keyless Access System Problem.Car has neither been out in rain nor water.I tried to start it today but got the keyless access system indication.When I would press the push start button there is only a tick tick sound from the engine.Sound is not from battery terminal.The indication of the problem has come up.Any assistance who has experienced this and is aware of the problem would be greatly welcome.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top