10th Honda Civic Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
39 Posts
Discussion Starter · #1 ·
started car this morning and had a black screen although iPod was playing via usb.
backed out of garage and cam came on as usual except no guidance lines.

stop car put it in park, cam still showing on display.

turned car off and cam showing continued after restart, no matter what gear i was in d,r,n,p.

called Honda, take it to dealer. Off i go after 10 minutes of driving it returned to normal, stopped for lunch then started home it started again, went to dealer and he disconnected neg on battery than reconnected.
speed display showed "drive carefully system re initializing"

several indicators were showing low tire pressure, and several others.

service manager wasn't comfortable with this and connected it to Honda diagnostics and cleared everything out, took 20 minutes. ok so far.

anyone else?
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I have had this issue as well. It randomly gets stuck with the backup camera on with none of the trajectory lines. I need to take the car in anyways for that "recall"...So I guess I will ask them to look into that as well.
 

·
Registered
Joined
·
47 Posts
Yesterday I was at Honda for replacement of a part for my window, and I also had 2 times this black screen issue and reverse camera was not working on my lx 2016, I had to do a hard reset the radio for it works again , honda says there will be a call around June or August 2016 ( Canada )
 

·
Registered
Joined
·
1,455 Posts
Yesterday I was at Honda for replacement of a part for my window, and I also had 2 times this black screen issue and reverse camera was not working on my lx 2016, I had to do a hard reset the radio for it works again , honda says there will be a call around June or August 2016 ( Canada )
How long did it take you to complete the hard reset? At least you won't have to deal with those resets for much longer, April is almost done and there might be a chance we see the fix come out earlier than quoted.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
started car this morning and had a black screen although iPod was playing via usb.
backed out of garage and cam came on as usual except no guidance lines.

stop car put it in park, cam still showing on display.

turned car off and cam showing continued after restart, no matter what gear i was in d,r,n,p.

called Honda, take it to dealer. Off i go after 10 minutes of driving it returned to normal, stopped for lunch then started home it started again, went to dealer and he disconnected neg on battery than reconnected.
speed display showed "drive carefully system re initializing"

several indicators were showing low tire pressure, and several others.

service manager wasn't comfortable with this and connected it to Honda diagnostics and cleared everything out, took 20 minutes. ok so far.

anyone else?
My screen is doing it now. First time ever. Has anyone found a real reason/solution for this problem?
 
1 - 10 of 10 Posts
Top